Home > Producten > New Hair System

De producten

New Hair System

artègo stelt een revolutionair systeem voor dat voor eens en voor altijd de manier waarop u uw haar in model brengt en glad maakt veranderd

7 verschillende producten
8 werkzaamheden
14 voordelen

New hair system Pre-shampoo

Deze diepreinigende shampoo met Ph 9, heeft een gecontroleerde afgifte van een mix aan beschermende en hydraterende stoffen. De alkaische Ph bevordert het openen van de haarschubben en bereidt het haar voor op behandelingen

Formaat 100 - 1000ml

Terug naar boven

New hair system Infusion treatment

Speciale behandeling die het haar minder volumineus maakt, het haar temt, hydrateert en het kroezeleffect tegengaat. Deze formule geeft het haar glans en zachtheid en maakt het elastisch. Perfect voor klanten die de natuurlijke beweging van het haar willen behouden. (bevat geen formaldehyde, noch glutaraldehyde, noch parabenen).

Formaat: 100 - 500ml

Terug naar boven

New hair system Ultimate treatment

Herstructurerende verzorging die het haar verlengt, disciplineert, frizz tegengaat op concrete en duurzame wijze. Deze formule biedt een intense glans, zachtheid en elasticiteit. Perfect voor klanten die de natuurlijke beweging van het haar willen wijzigen. (bevat geen formaldehyde, noch glutaraldehyde, noch parabenen).

Formaat: 100 - 500ml

Terug naar boven

New hair system Thermo shield

Tijdens de styling: versnelt het gladmaken geeft een herstellend effect aan de haarvezels die beschadigd werden bij het kleuren. Verzegelt gespleten punten. Als afwerkingsproduct: antistatische werking, verhoogt de glans. Verzegelt de buitenkant en beschermt de kleur Beschermt tegen UV-stralen.

Formaat: 150ml

Terug naar boven

New hair system Masker

Intensief hydraterende verzorging voor meer elasticiteit en schittering. Deze formule is rijk aan hydraterende en verzorgende stoffen die in de diepte werken.

Format: 250ml

Terug naar boven

New hair system Conditioner

Verlengt de werking van de verzorging door het resultaat te versterken. Instant resultaat : zachtheid en intense schittering. Herstelt de Ph van het haar

Formaat: 100 - 200 - 1000ml

Terug naar boven

New hair system Shampoing

Ph acide. Prolonge le traitement New Hair System. Rend le cheveu plus fort, apporte élasticité et résistance, facilite le pli naturel. Le shampoing agit en profondeur. Il restitue aux cheveux des substances protectrices et hydratantes.

Formaat: 100 - 250 - 1000ml

Terug naar boven

Contacteer ons

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.